Tennis Tracker: Krejčíková ani další čtyři Češi se na kurt nedostali, Šwiateková jde na OH dál | Livesport.cz (2024)

Tenisová sezona je v plném proudu a tempo s ní můžete držet na Livesport Zprávách. Výsledky, videa, informace ze sociálních sítí – prostřednictvím tohoto online přenosu sledujte to nejaktuálnější a nejzajímavější ze světových kurtů. Co všechno se děje 27. července?

Hlavní události

17:56 – Žádná z pětice českých nadějí v sobotu do olympijského turnaje v Paříži nevstoupí. V areálu Rolanda Garrose se kvůli dešti hraje pouze na dvou největších dvorcích vybavených zatahovací střechou, všechny ostatní zápasy byly zrušeny. Na kurt se tak nedostali Karolína Muchová, která měla hrát také debla s Lindou Noskovou, Tomáš Macháč ani obhájkyně zlata Barbora Krejčíková s Kateřinou Siniakovou.

Sestřih utkání Cerúndolo – Musetti

Francisco Cerúndolo získal na antukové dvěstěpadesátce v Umagu svůj třetí titul a je jisté, že třetí sezonu po sobě zakončí minimálně s jedním triumfem. Argentinec v tříhodinové finálové bitvě udolal 2:6, 6:4, 7:6 Lorenza Musettiho, přestože prohrával o set a returnoval na setrvání v zápase. V žebříčku si polepší o 11 míst a vrátí se do nejlepší třicítky. Více informací najdete v článku.

Sestřih utkání Berrettini – Gaston

Matteo Berrettini absolvoval v Kitzbühelu svůj teprve devátý letošní turnaj a poprvé v kariéře vyhrál během jedné sezony tři akce na nejvyšším okruhu. Bývalý šestý hráč světa si ve finále v rakouském horském středisku poradil 7:5, 6:3 s Hugem Gastonem, navázal na triumf ze Gstaadu a protáhl svou aktuální neporazitelnost na 10 zápasů. Jedná se o jeho celkově 10. titul. Více informací najdete v článku.

13:54Iga Šwiateková dle očekávání protáhla svou neporazitelnost v areálu Rolanda Garrose na 22 zápasů. Světová jednička nedovolila Irině Beguové dopodávat druhou sadu a po vítězství 6:2, 7:5 úspěšně vstoupila do olympijského turnaje. Její další soupeřkou bude Nadia Podoroská, nebo domácí Diane Parryová.

Další zprávy

23:38Jordan Thompson přetlačil v semifinále v Atlantě 6:3, 4:6, 6:3 Juncheng Shanga a bude usilovat o svůj druhý letošní a zároveň kariérní titul z turnajů ATP. O vylepšení své finálové bilance na 2:2 si zahraje s Jošihitem Nišiokou, nebo Arthurem Rinderknechem.

22:39Angelique Kerberová úspěšně vstoupila do svého posledního turnaje kariéry. Na olympiádě v Paříži porazila v souboji bývalých světových jedniček, vícenásobných grandslamových šampionek a hráček vracejících se po mateřské pauze 7:5, 6:3 Naomi Ósakaovou a postoupila do druhého kola. V něm narazí na Jaqueline Cristianovou (H2H 0:0).

21:02Rafael Nadal s Carlosem Alcarazem zahájili své působení na olympiádě v Paříži cenným skalpem. V úvodním kole deblové soutěže zlikvidovali v obou setech manko brejku a porazili 7:6, 6:4 nasazené šestky Máxima Gonzáleze a Andrése Molteniho z Argentiny.

19:51Daniil Medveděv má za sebou suverénní vstup do olympijského turnaje na pařížské antuce. Nejlepší Rus v žebříčku ATP deklasoval v prvním kole za hodinu hry 6:2, 6:1 Rinkyho Hijikatu z Austrálie a v tom následujícím bude čelit Robinovi Haasemu, nebo Sebastianovi Ofnerovi.

18:21Caroline Garciaová nezahájila domácí olympijské hry v Paříži vůbec dobře, bývalá světová čtyřka prohrála v singlu hned v prvním kole 7:5, 3:6, 4:6 s Jaqueline Cristianovou z Rumunska. Francouzka si může spravit chuť v deblové soutěži a případně v mixu.

15:22Carlos Alcaraz naplnil papírové předpoklady a úspěšně vstoupil do svého prvního kariérního olympijského turnaje. Šampion posledních dvou grandslamů začal na pařížské antuce, kde před necelými dvěma měsíci ovládl French Open, výhrou 6:3, 6:1 nad libanonským outsiderem Hadym Habibem. Ve druhém kole nastoupí proti Tallonovi Griekspoorovi, nebo Cameronovi Norriemu. Více informací najdete v článku.

15:14Novak Djokovič suverénně zahájil útok na první zlatou medaili z olympijských her a také premiérový letošní triumf. Nejvýše nasazený v úvodním kole na pařížské antuce deklasoval za necelou hodinu hry 6:0, 6:1 deblového specialistu Matthewa Ebdena, který odehrál svůj první singlový zápas po 23 měsících. Ve druhém kole se může střetnout s nejúspěšnějším hráčem v areálu Rolanda Garrose a svým největším rivalem Rafaelem Nadalem, pokud Španěl porazí Mártona Fucsovicse. Více informací najdete v článku.

15:04Julie Štruplová zdolala v semifinále turnaje W35 v německém Horbu 6:3, 7:6 krajanku Anetu Kučmovou a poprvé v letošní sezoně a celkově podeváté v kariéře prošla do finále, svého prvního na akcích větších než W25. O čtvrtý titul zabojuje 19letá Češka proti Veronice Erjavecové, či Alexandře Vecicové.

13:49Jasmine Paoliniová se jako první na olympijském turnaji raduje z postupu. Finalistka posledních dvou grandslamů zlikvidovala manko dvou brejků a na pařížské antuce přehrála 7:5, 6:3 Anu Bogdanovou. Ve druhém kole se světová pětka střetne s Magdou Linetteovou, či Mirrou Andrejevovou.

10:51Jakub Filip si zahraje na podniku M15 ve slovenském Popradu své první profesionální finále. Osmnáctiletý Čech do něj prošel bez boje po odstoupení nasazené pětky Gergelyho Madarásze z Maďarska a o titul se popere s vítězem domácího derby mezi Andrejem Martinem a Milošem Karolem.

10:00 – Zatímco Atlanta je teprve v semifinálové fázi, na antuce v Umagu a Kitzbühelu se bude v sobotu bojovat o titul. V Chorvatsku se o trofej pro šampiona poperou Francisco Cerúndolo s Lorenzem Musettim, v rakouském horském středisku obstarají finále Matteo Berrettini s Hugem Gastonem.

09:47Arthur Rinderknech dosáhl v Atlantě na své první semifinále na turnajích ATP od předloňského října. Francouzský tenista si ve čtvrtfinále poradil 7:6, 3:6, 6:1 s kvalifikantem Mattiou Belluccim a na druhé kariérní finále na této úrovni bude útočit proti Jošihitovi Nišiokovi (H2H 0:0).

09:45Frances Tiafoe nezlomí krizi trvající už téměř rok ani na domácích betonech v Atlantě. Třetí nasazený končí již ve čtvrtfinále po porážce 6:7, 2:6 s Jošihitem Nišiokou, který vyřadil už třetí domácí naději a i tentokrát bez ztráty setu. Japonec ve svém prvním letošním semifinále vyzve Arthura Rinderknecha (H2H 0:0).

09:42Juncheng Shang bude v americké Atlantě usilovat o své první finále na nejvyšším okruhu. Devatenáctiletý Číňan porazil ve čtvrtfinále 7:6, 6:4 Maxe Purcella a stále navazuje na cenný skalp nasazené jedničky Bena Sheltona. Ve svém druhém letošním a zároveň kariérním semifinále na této úrovni se utká s Jordanem Thompsonem (H2H 2:1).

Tennis Tracker: Krejčíková ani další čtyři Češi se na kurt nedostali, Šwiateková jde na OH dál | Livesport.cz (2024)
Top Articles
Animeyt2
Application Mobile Dualmedia
Osrs Tokkul Calculator
Msbs Bowling
Sixth Circuit Denies Qualified Immunity for State University Officials Who Allegedly Violated Professor's First Amendment Rights
Osrs Tokkul Calculator
Blowupgirls Thread
Equinox Summit Class Schedule
Solo Player Level 2K23
11 Best Sites Like The Chive For Funny Pictures and Memes
Creepshot. Org
Tyson Employee Paperless
Sarah Lindstrom Telegram
Rooms for rent in Pompano Beach, Broward County, FL
1v1 lol unblocked Game- Play Unblocked Game Online for Free!
Lakers Game Summary
Zulrah Strat Osrs
Kinoprogramm für Berlin und Umland
A Man Called Otto Showtimes Near Palm Desert
PoE Reave Build 3.25 - Path of Exile: Settlers of Kalguur
E41.Ultipro.com
Selfservice Bright Lending
Craigslist Swm
Monkey Werx Sitrep 2022
Pioneer Justice Court Case Lookup
Hose Woe Crossword Clue
Webmail.unt.edu
Top 10 Best OSRS Ranged Weapons (Bows + Crowssbows) – FandomSpot
18443168434
Nikki Porsche Girl Head
What Happened To Doublelist? Unveiling The Mystery | Men's Venture
The Listings Project New York
Cornerstone Okta T Mobile
Candy Land Santa Ana
Honeywell V8043E1012 Wiring Diagram
Gargoyle Name Generator
Decree Of Spite Poe
Mvsu Canvas
Roseberrys Obituaries
Craigslist Creative Gigs
Watch Shark Tank TV Show - ABC.com
Patriot Ledger Obits Today
Game On Classroom 6X
Oreillys Brownwood
Blog:Vyond-styled rants -- List of nicknames (blog edition) (TouhouWonder version)
Alibaba Expands Membership Perks for 88VIP
Brokaw 24 Hour Fitness
Dean of Students | Alcohol & Drug Policies
Cafepharma Message Boards
Watch Races - Woodbine Racetrack
Finastra Gfx
Mugshots Shawnee County
Latest Posts
Article information

Author: Eusebia Nader

Last Updated:

Views: 5704

Rating: 5 / 5 (80 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Eusebia Nader

Birthday: 1994-11-11

Address: Apt. 721 977 Ebert Meadows, Jereville, GA 73618-6603

Phone: +2316203969400

Job: International Farming Consultant

Hobby: Reading, Photography, Shooting, Singing, Magic, Kayaking, Mushroom hunting

Introduction: My name is Eusebia Nader, I am a encouraging, brainy, lively, nice, famous, healthy, clever person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.